Liderii USR, în mijlocul electoratului sălăjean

Liderii USR au susținut în această seară o conferință de presă în Zalău, pe platoul din zona centrală a orașului. Au fost prezenți liderul USR, Cătălin Drulă, dar și candidații europarlamentari Dan Barna, Eugen Tomac, Vlad Botoș, Cristina Prună, Corina Atanasiu, Dan Adrian Pop, Alina Gîrbea. Alături le-au fost și candidații Alianței „Dreapta Unită” la Consiliul Județean Sălaj, respectiv Cosmin Ardelean, dar și Carmen Olar, cea care candidează pentru funcția de primar al orașului Zalău. În deschiderea conferinței, președintele USR Sălaj, Mihai Tămaș, a declarat că este timpul ca electoratul să înțeleagă că PNL și PSD au o înțelegere, iar guvernarea comună a celor două partide nu a adus decât pierderi României, o țară care are nevoie de o schimbare, pentru o dezvoltare sigură și de durată. Potrivit liderului USR Sălaj, chiar și în județul nostru, cele două partide și-ar fi dat mâna și și-au împărțit funcții și instituții importante, iar Sălajul nu este singurul exemplu de județ unde s-a întâmplat asta.

 

Pentru a elimina această înțelegere, a precizat Mihai Tămaș, formațiunea pe care o reprezintă vine în fața electoratului cu doi oameni capabili, bine pregătiți, gata să lupte pentru binele județului: Carmen Olar și Cosmin Ardelean. La rândul său, președintele USR România, Cătălin Drulă, a spus că este momentul ca și în Sălaj să se pună punct acestei înțelegeri politice care există între cele două partide aflate la conducere. „Pentru că suntem acasă la domnul Bode, vreau să-i spunem ceva: Luciane, s-a terminat cu politica pe care o faceți de 30 de ani, s-a terminat cu șmecheria voastră prin care vreți să rămâneți la putere. Poporul român nu vă mai vrea”, a mai declarat Cătălin Drulă în cadrul conferinței de presă. Coordonatorul formațiunii politice a adăugat că „PNL și PSD au candidați comuni în multe județe, în multe orașe și comune, iar asta spune multe. Și în Sălaj au aranjamente. La Consiliul Județean ar trebui să fie PNL, iar la Primăria Zalău ar trebui să fie PSD. Jocurile, cred ei, că sunt făcute. Ei bine, nu, nu este așa, votul este în mâna oamenilor, în mâinile alegătorilor.”

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România (parte a alianţei electorale „Alianţa Dreapta Unită USR-PMP”). Cod unic de identificare: 21240009

7 Thoughts to “Liderii USR, în mijlocul electoratului sălăjean”

  1. […] Sălaj, Mihai Tămaș, a declarat că este timpul ca electoratul… Articolul Liderii USR, în mijlocul electoratului sălăjean apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    USR va învinge ciuma roșie site sclavi pnl

  3. Costel.

    Sa nu uitam , PSD – PNL au condamnat tinerii nostri la plata pensiilor speciale inca 40 de ani . Ar trebui sa deconteze aceasta obraznicie .

    1. Adi

      Ar trebui Costele.Ar trebui.Dar n-o s-o facă.Pentru că numărul proștilor este incredibil de mare Că să-l citez pe Sergiu Nicolaescu în Orient Expres.Nu mai scăpăm de comasații ăstia,veci pururi !

  4. Elena

    Doamne unde am ajuns!!! Numai când ii vezi pe cei de la USR îți dai seama de capacitatea lor intelectuala ! Dacă ii și mai asculti ți se confirma!!! Cred ca anumiți medici specialiști , ar avea mult de lucru cu ei!!! Chiar nu v-ați lămurit cu tâmp…de Cioloș ? Cei-i cu voi????? Urez acestei formațiuni politice sa aibă soarta PNȚCD-ului!!!

  5. Octavisn

    Nu v-ați.lămurit cu ei in vremea lui ciolos? Inafara de a îngropa tara asta mai mult de cât ii, ce dracu au făcut? Absolut NIMIC!!! Un partid de 2 bani și 3 surcele!!! Ce dracu ? Chiar nu v-ați lămurit ? Când șeful lor era comisar european pe agricultura , aducea-ți aminte ce suveniruri primea tara noastră și ce subvenții primeau alte tari europene!!! A fost și este pupincuristul Europei!!! Restul sunt povestiii!!!! Bla, bla, bla… Rusine!!!👎👎👎

    1. Anonim

      Așa repede ți-ai schimbat secsul, de-ți zici „Octavisn”? Mai acum oră te chema Elena. Conform lozincii „pînă-i PeSeDe-un floare/Nici în P nu ne doare!”

Leave a Comment